Sobre l’autora

Núria Càrcamo BonetEm dic Núria i sóc periodista. En els darrers anys, des que em vaig llicenciar, he fet moltes coses, com ara casar-me, viatjar diverses vegades al Regne Unit o escriure poesia, entre moltes d’altres. Només dues, però, expliquen el per què d’aquest bloc.

La primera és la meva profunda admiració per la Jane Austen i les històries i personatges que aquesta escriptora anglesa va donar vida. Ho confesso: en sóc una fan incondicional! M’he llegit tots els llibres més d’una vegada; a casa tinc la majoria d’adaptacions de les seves novel·les al cinema i a la televisió, i no m’he pogut estar de veure Pemberley amb els meus propis ulls… dues vegades! 😉

El segon motiu que m’ha empès a escriure aquest bloc potser no és tan evident. Per la meva professió, he pogut viure i explorar la revolució dels continguts digitals de molt a prop, tot participant o coordinant projectes de comunicació online (si en voleu saber més, consulteu el meu perfil a LinkedIN o la meva pàgina personal a About.me. També em trobareu a Twitter @ncarcamob).

L’amor a la literatura, i el meu interès pel món digital i les oportunitats que contínuament en van sorgint, m’han portat a cursar, a partir del mes de novembre de 2013, el Màster en Literatura en l’Era Digital (UB), dirigit per Laura Borràs, actual directora de la Institució de les Lletres Catalanes.

Dos dels meus somnis, totalment confessables i ja veurem si realitzables o no: viatjar novament a l’Anglaterra rural per quedar-m’hi una temporada i obrir una llibreria a Barcelona. Llibres, iPads, cafè, jocs, unes taules, unes prestatgeries… I qui sap. Com bé imagineu, a casa, la meva llibreria és el meu petit tresor.

T’animo a deixar tots els comentaris que consideris convenients, a fer suggeriments i preguntes, i a compartir els continguts d’aquest espai amb qui tu vulguis. Els qui, com jo, també patiu la febre “austeniana” sereu sempre benvinguts!
Anuncis

6 thoughts on “Sobre l’autora

  1. hummmm… faré una pausa en el meu desenfrenat fever weekend per llegir-te i entrar a la dimensió desconeguda… ;-))

    • Jajaja… sempre em fas riure, Fever! Vés llegint que ja tinc nous continguts al cap i has d’estar al dia! La dimensió desconeguda et eebrà amb els braços oberts. Petonets grans i austenians!

  2. Bona entrada al món dels blocs! Despertes la curiositat… Caldrà que revisi els clàssics primer o bé ja em puc llençar a les noves tecnologies de cap? Petonets!!

    • Gràcies pel comentari! Home, una relectura dels clàssics sempre és benvinguda i interessant, a més d’un plaer. Les noves tecnologies amplien els nostres coneixements i ens ofereixen una experiència més global, però s’ha de començar pel principi. Ara es tenen moltes possibilitats per fer-ho, des de comprar l’edició commemorativa en castellà d’Orgull i Prejudici, a llegir l’obra en anglès en una tauleta i de manera gratuïta. Llegir Austen en el seu idioma original val molt la pena! 🙂 Petonets!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s